4 maart is de kick-off Fossielvrije weken

Twee weken feest zonder een druppel benzine of diesel. Dat is wat we gaan doen tijdens de Fossielvrije Weken van 1 t/m 13 juni 2020. Hét duurzaam mobiliteitsevenement voor iedereen in Groningen, Drenthe en Friesland. Twee weken trekt een inspirerende karavaan in een slinger langs dorpen, steden en bedrijven met feestelijke tussenstops vol fossielvrije activiteiten rondom mobiliteit. Doe je mee?

Kom ook naar de kick-off
Op 4 maart is de kick-off van de Fossielvrije weken 2020 in de EM2 in Groningen. Speciaal voor alle fossielvrije vrienden, enthousiastelingen en ambassadeurs van de Fossielvrije Weken om elkaar te inspireren in alles wat al fossielvrij kan. Kom vooral en neem anderen mee. Samen maken we er een buitengewoon evenement van waarbij heel Noord-Nederland betrokken is en koploper wordt op het gebied van fossielvrije mobiliteit!
Programma
• 13.30 Inloop
• 14.00 Start programma door duurzame mystery guest
• 15.00 Pauze met Fossielvrije Verlotingen
• 15.20 Vervolg programma
• 16.00 Fossielvrije Matchmaking
• 17.00 Netwerkborrel

Meld jezelf aan en laat ons vooral weten of je (fossielvrij) komt. Er is voor iedereen voldoende parkeergelegenheid, maar jouw fossielvrije vervoersmiddel is van harte welkom om vooraan in het zicht te parkeren op onze Eregalerij Fossielvrij. Meld je hier aan.

Wie is wie
De Fossielvrije weken 2020 zijn een gezamenlijk initiatief van de Energiecommissarissen Hotze Hofstra (Groningen), Femke Adriaens (Drenthe) en Bouwe de Boer (Fryslân), de noordelijke samenwerking Slim en Groen onderweg en de Freonen van Fossylfrij Fryslân. VNO-NCW Noord, NDC Media en vele ambassadeurs ondersteunen het evenement. In elke provincie gaat een team met studenten van de NHL aan de slag met de voorbereiding van de Fossielvrije Weken 2020.

wie is wie Fossielrvrije weken